Åttonde januari 2018

”Var inte rädd” är det vanligaste som änglarna säger till folk när de dyker upp i de bibliska berättelserna. Men det är lättare sagt än gjort, ibland.

På grund av det hot som kommit in till Malmö universitet kommer all verksamhet vid universitetet ligga nere och alla lokaler vara stängda den 8/1 2018. Eftersom hotet specifikt gällde just det datumet kommer verksamhet återupptas dagen efter. Då kommer också Studenthälsan ha extra öppet 10-12 samt 13-15 för den som vill prata med en kurator, och vi i Universitetskyrkan kommer också att finnas där under de tiderna och vara tillgängliga för samtal eller bokning av samtal.

Om en är obekväm med att komma dit och föredrar att träffas på annan plats går det alltid att maila oss på universitetskyrkanmalmo @ gmail . com eller ringa oss. Vi som kommer att finnas tillgängliga tisdag 9/1 och veckan därefter är Maria (070-9398075) och Clara (070-8239824). Vi kan också förmedla kontakt med religiösa företrädare för andra samfund och religioner.

 

Om Universitetskyrkan i Malmö

Vi är ett ekumeniskt arbetslag, två präster från Svenska kyrkan och en pastor från Equmeniakyrkan, i nära samarbete med Malmö universitet.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s